Kolesarski šampion Tadej Pogačar je podpisal pogodbo s Carthagom

V Odrancih je direktorica podjetja Carthago Slovenija, ga. Sandra Županec, slovesno predala Tadeju Pogačarju ključe novega avtodoma Carthago, ki ga bo odslej spremljal pri nadaljnjih uspehih.

Po podpisu pogodbe, si je Tadej pogledal proizvodnjo avtodomov Carthago, ki so v letu 2020 prejeli evropsko nagrado za inovacije, potem pa mu je zaželel veliko uspeha tudi župan najmanjše občine v Sloveniji, g. Ivan Markoja.

Ga. Sandra Županec je v govoru izpostavila, da bo slogan Tadeja Pogačarja »Nikoli ne odnehaj in nikoli se ne predaj« navdihoval več kot 800 zaposlenih, da bodo še bolj uspešni.

Poudarila je, da sta se združila zmagovalca in da je to nov mejnik za njihovo uspešno podjetje, da bodo sodelovali z enim najuspešnejših mladih športnikov.

Tadej je podaril Carthagu zmagovalno majico iz Tour de France, potem pa si je z zanimanjem ogledal notranjost svojega novega avtodoma Carthago in se usedel za volan.

Ob tem je povedal, da res ni pričakoval takšne predstavitve in da je vesel, da bo lahko odslej vozil njihov avtodom.

Zbrane prisotne je Tadej navdušil s svojo skromnostjo in prizemljenostjo, hkrati pa mu je veliko pomenilo, da so mu v Odrancih zaželeli dobrodošlico z besedami, da je zdaj postal član Carthago družine.

Tadeja je po predaji čakal trening, skoraj 200 kilometrov kolesarjenja od Odrancev do »doma« v Komendi, kjer ga je spremljal Miha Koncilija, vodja Pogi teama, podmladka kolesarjev Roga iz Ljubljane, katerim pomaga Tadej in ki bo občasno tudi koristila Tadejev avtodom.

Scroll to Top