SERVIS AVTODOMOV

Zaupajte servis vašega avtodoma naši usposobljeni ekipi strokovnjakov!

Reden servis avtodomov je, tako kot to velja za osebne avtomobila in vsa druga vozila, nujno potreben za brezhibno delovanje tovrstnih počitniških vozil. Pri nas vam je na voljo vrhunski servis avtodomov, ki bo poskrbel, da bo vaš avtodom vestno izpolnjeval vse svoje naloge – ne glede na to, kam ga boste odpeljali. Nudimo vse storitve, ki so potrebne za najoptimalnejše delovanje avtodomov, zato vas vabimo, da stopite v stik z nami, mi pa bomo poskrbeli za vse ostalo.

Izkušena in usposobljena ekipa strokovnjakov

Naši strokovnjaki bodo s svojimi znanji, ki jih nenehno izpopolnjujejo in nadgrajujejo, poskrbeli za kompletni servis avtodomov. Odlikujejo jih tudi bogate izkušnje, usposobljenost na visokem nivoju, odzivnost ter druge kvalitete, zaradi katerih se vsaka naša stranka počuti prav posebno. Naša ekipa bo odgovorila na vsa vaša vprašanja in razrešila številne vaše dileme, zato vas vabimo, da nam zaupate svoje težave – tu smo zato, da jih skupaj rešimo.

 

Servis avtodomov pri nas poteka celovito in temeljito. Dobro bomo pregledali tako zunanjost kot notranjost vašega vozila, pri čemer bomo posebno pozornost namenili kontrolnim lučkam, stikalom, varnostnim pasovom, izpušnemu sistemu, zavoram, vsem tekočinam, motorju in napeljavi, podvozju ter drugim pomembnim delom vozila. Zavedamo se, da je varnost na prvem mestu, zato bomo naredili vse, da jo tudi ohranimo. Pregledali bomo tudi nadgradnje vašega vozila, namestili vam bomo želeno dodatno opremo, naš servis avtodomov pa zajema tudi cenitev vozil, popravila po prometnih nesrečah, zahtevna kleparska in ličarska popravila …

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako pogosto je potreben servis avtodomov?

Opravljeni redni servisi so zagotovilo za dobro delovanje in daljšo življenjsko dobo vozila. Tako velja tudi za avtodome, ki so v bistvu vozilo z domovanjem. Težko je posplošiti, kako pogosto je servis avtodomov potreben, a priporočamo, da svoje počitniško vozilo vsaj enkrat letno odpeljete na podroben pregled vseh delov. V kolikor ga uporabljate res veliko in pogosto, je dobro, da ga strokovnjaki pregledajo pred začetkom in po koncu sezone, saj lahko le z rednimi pregledi ugotovimo morebitne napake in pravočasno preprečimo tudi marsikatero okvaro. Če avtodom uporabljate veliko, se seveda tudi bolj obrablja, prav tako je treba posebno pozornost nameniti tudi tistim vozilom, ki veliko večino leta stojijo na mestu.

Koliko stane servis avtodomov?

Odgovor na to vprašanje je odvisen zlasti od tega, kaj servis obsega. Že ob samem pregledu ugotovimo, ali in kakšna popravila so potrebna, seveda pa so tu še želje uporabnikov. Če bi morda želeli namestiti novo klimatsko napravo ali vlečno kljuko, je to nekaj drugega kot zgolj diagnostika vozila s testerjem. Servis avtodomov obsega res veliko storitev, cena pa je zato odvisna od potreb posameznega vozila in želja njegovega lastnika.

Kje najdem vrhunski servis za avtodome?

Vabimo vas, da nas obiščete v Rovando centru v Slovenj Gradcu, kjer bodo za vaše počitniško vozilo poskrbeli vrhunski strokovnjaki. Lahko pa nas tudi pokličete ali nam pišete. V najkrajšem mogočem času se vam bomo oglasili in vam pomagali, da bo vaše vozilo spet v najboljšem stanju.

Ali servis avtodomov zajema tudi popravilo po prometni nesreči?

Seveda. Kontaktiraje nas in dogovorili se bomo za ogled vašega vozila. Naši strokovnjaki med drugim izvajajo tudi popravila zaradi prometnih nesreč, zato nam lahko zaupate tudi svoje vozilo. Opravljamo zahtevnejša kleparska in ličarska popravila, tako da znamo poskrbeti tudi za brezhiben zunanji videz avtodoma.

CARTHAGO SLOVENIJA

PE: Rovando center
Pohorska cesta 6b
2380 Slovenj Gradec

Scroll to Top