Novi avtodomi iz naše ponudbe

Oglejte si našo osveženo serijo Carthago, ki jo sestavljajo še bolj luksuzno opremljeni novi avtodomi. Privlačne zaobljene oblike sledijo zahtevanim pravilom aerodinamike in estetike. Naši mojstri in oblikovalci vsak nov model preverijo in sestavljajo ročno, prav tako je notranje pohištvo narejeno iz skrbno izbranih naravnih materialov in dopolnjeno tako, da se ne poruši ubrana harmonija gibanja. Z novo edicijo je poskrbljeno tudi za voznikovo udobje med vožnjo: avtomatska klima deluje varčno in se prižiga samodejno.

Lep okras vozilu predstavlja elegantna armaturna plošča, ki je enostavna za uporabo in dodatno oplemenitena s staranim lesom ter srebrnimi detajli. Zgled za estetiko so oblikovalci iskali tudi v pomorskem svetu, notranjost vozila tako v nekaterih niansah spominja na rustikalno barko. Prestižnost vozila je še dodatno poudarjena s pomočjo čarobne osvetlitve, ustvarjena atmosfera pa opravičuje avtodom cena. Novi modeli so varčnejši, lažji in agilnejši.

NOVI AVTODOMOV

Motor: Iveco 21 engine: 207 HP / 152 kW, Euro VI E
Gorivo: diesel motor
Menjalnik: avtomatski menjalnik
Nadgradnja / tip: Integriran
Višina: 3,29 m
Dolžina: 8,55 m
Širina: 2,27 m
Število sedežev: 4
Število ležišč: 4
Barva: srebrna
Motor: Motor 170 KM / 125 kW Euro VI
Gorivo: diesel motor
Menjalnik: Avtomatski menjalnik
Nadgradnja / tip: Integriran
Višina: 2,945 m
Dolžina: 8,78 m
Širina: 2,27 m
Število sedežev: 4
Število ležišč: 4
Barva: bela
Motor: 140 km, 103 kW Euro 6 D Final f35 light
Gorivo: diesel motor
Menjalnik: ročni
Nadgradnja / tip: integriran
Višina: 2,89 m
Dolžina: 6,41 m
Širina: 2,12 m
Število sedežev: 4
Število ležišč: 4
Barva: bela

Novi avtodomi prinašajo še več udobja

V mirnih večerih boste lahko na jasi skozi strešno okno opazovali zasanjano zvezdnato nebo in se pred nadležnim mrčesom zavarovali s posebno rolo zaščito. Večina naših novih modelov se ponaša z najnovejšimi in uporabnimi inovacijami, kot so predpriprava za kuhinjske zračnike, solarno in satelitsko napravo in vzvratno kamero. Od dodanih funkcionalnosti je odvisna končna avtodom cena. Novi modeli so primerni tudi za pare. Prostor za televizor je v notranje okolje vozila nevpadljivo umeščen z izvlečnim sistemom na hrbtni strani klopi. Pri izbiri, kateri novi avtodomi so najbolj primerni za vas, se ne omejujte, saj lahko notranjost in opremo vozila vsaj delno spreminjamo oz. prilagajamo vašim željam. Med najbolj priljubljene nadgradnje spadajo zaslon na dotik v voznikovi kabini, paket dodatnih vtičnic za polnjenje, kavni avtomat za pripravo različnih vrst toplih napitkov … Carthago pemium spalni komplet vključuje dekorativne vzglavnike in odeje z vtkanim logotipom podjetja. Preberi več

Luksuzen Chasis paket za lahkotno vožnjo na vseh vrstah terena

Naveličani dolgih voženj po neskončnih progah cest? Olajšajte si potovanje in izberite tempomat Cruise Control 365, ki bi skrbel za enakomerno vožnjo po suhoparnih avtocestnih odsekih. Novi avtodomi imajo vgrajen tudi električni motor, ki omogoča varno spreminjanje višine in naklona sedeža tudi med vožnjo. Sofisticiran zvočni sistem oddaja čist zvok, v katerem bo uživala vsa družina. V primeru vprašanj pošljite povprašajte in izvedite avtodom cena. Novi modeli imajo na razpolago paleto možnosti za oplemenitenje vozne izkušnje in kakovosti bivanja.

Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori:

Katere so nekatere prednosti voznikove kabine počitniških vozil Carthago?

Carthago v svoji četi novih avtodomov ponuja številne nadgraditve voznikove kabine: novi avtodomi imajo nizko spuščene armaturne plošče ter bolj izolativna stekla. Električno spuščanje stekel in dodatno zvočno zaščiten motor zagotavljata mirno vožnjo.

Koliko v povprečju stane integrirano vozilo Carthago?

Nagraditve in stopnja personalizacije vozila diktirajo avtodom cena. Zelo težko je določiti povprečno ceno Carthago vozil, saj je le ta zelo odvisna od vaših želja in zahtev. Z raznimi dodatki in konfiguracijami vrednost vozila seveda raste, zato vam predlagamo, da nas kontaktirate in pripravili vam bomo ustrezno ponudbo.

Koliko oseb v povprečju sprejmejo novi avtodomi?

Večina počitniških vozil v naši ponudbi lahko udobno gosti 4 osebe. V nekaterih primerih lahko spalno površino pridobimo z raztegljivim kavčem.

Scroll to Top