Slovesen sprejem 2x zmagovalca Tour de France – Tadeja Pogačarja

V Komendi na hipodromu smo slavnostno pričakali dvakratnega zmagovalca Dirke po Franciji in dobitnika olimpijske bronaste medalje iz cestne dirke Tadeja Pogačarja.

Seveda ni manjkal tudi njegov lepotec, avtodom Carthago model C –compactline I 141 LE, ki Tadeju pomaga pri uspehih.

Na prireditvi se je zbrala ogromna množica ljudi, ki so uživali ob igranju godbenikov, nastopanju country skupine plesalk pa tudi ob dobri hrani, saj so zastonj stregli pečenega vola.

Najlepše pa je bilo, ko so gledalci pripravili poseben špalir mimo katerega so se najprej pripeljali kolesarji njegovega Pogi teama, za njimi pa še Tadej v zmagovalni rumeni majici iz dirke Tour de France. Tadej je na odru povedal, da se je ob tem počutil kot takrat, ko je zmagoslavno pripeljal na Elizejske poljane v Parizu na zaključku dirke. Povedal je tudi, kako je vesel takega sprejema in da bo dal vse od sebe tudi na naslednjih dirkah, saj se bo udeležil tako evropskega kot svetovnega prvenstva.

Tadej je z veseljem odgovarjal tudi na vprašanja novinarjev, delil avtograme in navdušena množica je bila ponosna na našega mladega šampiona.

Tudi vsi Carthagovci smo še posebej ponosni, da je Tadej ambasador naših avtodomov Carthago, ki so vozila zmagovalcev.

Tadeju želimo, da bi čimveč zmagoval tudi v prihodnje, avtodom Carthago pa mu bo pri tem pomagal z vsem udobjem, ki ga potrebuje športnik najvišjega kova.

Spodaj pa imate še nekaj foto utrinkov iz same predstavitve:

« of 2 »

 

Scroll to Top