Novosti – avtodom Carthago v letu 2022

Pri avtodomih Carthago smo pripravili novost, eleganten model c-line nove generacije 2022. Naj vas očara najboljša elegantna linija vseh časov. Je bolj ekskluziven in impresiven kot kdajkoli. Chic je že skoraj 20 let ena najbolj priljubljenih serij avtodomov Carthago. Popolna simbioza dizajna in tehnologije je rezultat 20 let, polnih idej, strasti in nadaljnjega razvoja. Prav tako se lahko veselite tlorisov XL na vozilu Mercedes-Benz Sprinter.

Intervju s Florianom Hoferjem, produktnim vodjo pri Carthagu

Kaj je značilno za novo linijo chic c nove generacije 2022 in zakaj so ti modeli boljši kot kdaj koli prej?

Odgovor je jasen: chic c-line je paradni konj v portfelju Carthago in hkrati naša najpomembnejša serija. Carthago chic je nekoč obvladoval integrirani premium razred in od takrat napredoval ter postal vodilni v razredu za več kot 80.000 eur. In seveda želimo to še razširiti. Od modelnega leta 2020 je model chic c-line na voljo tudi na alternativni šasiji Mercedes-Benz, kar je še povečalo uspeh serije in nagovarja še širšo ciljno skupino. Chic c-line je imel zadnjo večjo prenovo v modelnem letu 2019. S popolno revizijo v modelnem letu 2022 bo chic c-line nadaljeval svojo zgodbo o uspehu kot nova generacija 2022.

Katere so posebne značilnosti modela chic c-line v tem modelnem letu? Na katerih področjih in v katerih podrobnostih je bila serija še boljša? Povejte nam, kaj je najpomembnejše!

Za novo generacijo je značilna obsežna prenova ne le na področju zunanjosti, temveč tudi v notranjosti. Na zunaj ima chic c-line novo, dinamično in ekskluzivno zunanjo grafiko ter na novo oblikovano masko hladilnika z vodoravnimi in navpičnimi kromiranimi prečkami. Poseben poudarek je opcija “paket zunanjega oblikovanja”, ki je najbolj elegantna in ekskluzivna različica modela chic c-line. V novem modelnem letu ima tudi nova karoserijska vrata XL “premium-two 2.0” s širšo dimenzijo prehoda 63 cm, varnostnim dvojnim zaklepanjem in izjemno širokim vratnim oknom. V notranjosti nova pohištvena arhitektura že na prvi pogled navdušuje s presenetljivim in izjemno širokim kuhinjskim pultom z dizajnersko barsko omarico kot vizualno delitvijo prostora ter dodatnim delovnim in odlagalnim prostorom. Poleg tega lahko naše stranke zdaj izbirajo med štirimi različnimi slogi. Tu bo vsakdo našel popoln slog zase: bodisi bolj konservativnega in dostojanstvenega, bodisi svetlega in modernega, bodisi elegantnega in ekskluzivnega. Tudi v spalnem prostoru se lahko naše stranke veselijo prenovljene pohištvene arhitekture in sloga s tekočimi oblikami in svetlimi kontrastnimi površinami.

Česa se lahko stranke veselijo z opcijskim paketom zunanjega oblikovanja? Zakaj je bil uveden v tem modelskem letu?

Elegantna linija c-line “superior” z vrhunskim slogom jahte in vrhunsko opremo je trenutno na voljo le z ekskluzivnim stilom “linea siena”. Vendar bi številne stranke želele kombinirati ekskluzivno zunanjo obliko z drugimi stili ali alternativnimi tlorisi. Zato je zdaj za vse modele chic c-line na voljo paket zunanjega oblikovanja z razširjenim zunanjim dekorjem “superior”, oblikovno masko hladilnika “superior”, oblikovno prednjo masko in oblikovno masko motorja “Liner”. Na ta način je mogoče zunanjost vsakega modela chic c-line na zahtevo bistveno nadgraditi.

Komu bi priporočili chic c-line nove generacije 2022?

Nakup modela chic c-line priporočam vsaki stranki, ki želi uživati v očarljivosti razreda Carthago Liner in edinstvenem potovalnem udobju ter osebam, ki se na potovanjih ne želi ničemur odreči. Ponudba izdelkov chic c-line z dvema različicama podvozja Fiat Ducato in Mercedes-Benz Sprinter, osmimi različnimi različicami tlorisa, štirimi prilagodljivo izbirnimi stili, modeli “superior” ter praktično in bogato posebno opremo je bolj vsestranska kot kateri koli drug model v svojem razredu. Tu se bo zagotovo našel pravi avtodom za vsakogar. Poleg tega imajo elegantni modeli c-line koristi od edinstvene Carthagove premium DNK s konstrukcijo karoserije liner premium razreda, edinstvene dvojne kletne etaže z ogromno prostora za shranjevanje, tehnologije ogrevanja in klimatizacije.

Zakaj ste se odločili, da boste pri Mercedes-Benzu izdelovali tudi modele XL?

Simbiozo premium proizvajalcev in premium osnovnih vozil so naše stranke zelo dobro sprejele in je bila odlična dopolnitev portfelja izdelkov Carthago. Elegantni enosledni modeli c-line so od modelnega leta 2020 na voljo v vozilih Fiat Ducato in Mercedes-Benz Sprinter. Na tem mestu pa smo se želeli osredotočiti na najbolje prodajane modele. Ker se je povpraševanje po modelih Mercedes-Benz v zadnjih dveh letih izredno povečalo, je logična posledica, da smo na trg poslali tudi modele XL z dvojno osjo na Mercedes-Benz. Modeli XL prepričajo s prostorno sedežno skupino XL z dolgim stranskim kavčem, vključno z dostopom do spodnjega odlagalnega prostora, kopalnico XL z ločenim straniščem, odprtim prostorom za pranje in prostorno okroglo prho, vključno z ločitvijo prostora od dnevne sobe in spalnice. Osnovno vodno centralno ogrevanje ALDE, vključno z učinkom talnega ogrevanja in dodatnimi grelnimi spiralami v kopalnici XL, je serijsko. Naši kupci ali tisti, ki bi to radi postali, bodo zagotovo navdušeni.

Kateri je vaš najljubši slog v letošnji seriji in zakaj?

Kot je bilo na kratko opisano že zgoraj, je moj najljubši stil chic c-line “superior” “linea siena”. Temna, a hkrati ekskluzivna obdelava pohištva “poletni kostanj” v kombinaciji s svetlimi površinami pohištva v slonokoščeni barvi visokega sijaja zame izžareva neverjetno vrednost in počutiš se, kot da si na veliki in zasanjani luksuzni jahti. Stilski svet lahko čudovito kombinirate tudi z našimi svetlimi usnjenimi oblazinjenji. Toda ta stil je v tem modelnem letu vsekakor imel konkurenco: v novem stilu “linea progressiva” mi je všeč sodobna kombinacija lesnega dekorja in slonovine. Ta ustvarja prijazen in brezčasen ambient ter je videti odlično tako v svetlem kot v temnem bivalnem prostoru.

Scroll to Top