Najboljši avtodomi za najbolj zahtevne in udobja željne uporabnike

Verjetno se strinjate, da ni lepšega kot spati v udobni postelji, ko ste na potovanju. Z avtodomom Carthago se lahko počutite kot doma – kamor koli vas popelje pot. Kateri avtodomi so najboljši in predvsem, zakaj so najboljši avtodomi na voljo tudi za vas, pa preberite v nadaljevanju.

Kratka zgodovina Carthagovih avtodomov

Vse skupaj se je začelo, ko je Karl Heinz Schuler začel s predelavo malih kombijev v tako imenovane potovalnike leta 1979. Le 14 let kasneje je podjetje na trgu predstavilo prvi avtodom s spalnim nadstreškom V naslednjih letih se je proizvodnja in ponudba avtodomov še razširila, njihova priljubljenost po svetu pa je rasla in rasla. Leta 2008 je to nemško podjetje odprlo novo tovarno v Sloveniji, natančneje v Odrancih, kjer nastajajo različni modeli avtodomov in do danes so jih naredili že krepko več kot 30 tisoč.

Kateri avtodomi so najboljši?

Najboljši avtodomi so tisti, ki v sebi skrivajo veliko znanja in izkušenj in to se kaže že pri njihovi zasnovi, nadaljuje pri visokokakovostni proizvodnji do udobnega in luksuznega bivalnega prostora ter dovršenosti v malih podrobnostih. Že na prvi pogled lahko opazite ta edinstven dizajn in praktično uporabnost. Na kratko: najboljši avtodomi so Carthagovi avtodomi.

najboljši avtodomi

Najboljši avtodomi so znani po udobju in kakovostni izdelavi

Še tako zahtevnega uporabnika in kupca vedno znova prepričata tako udobje kot kakovost izbranega avtodoma. Nista pa to edini lastnosti, ki prepričata. Vozila je narejeno iz aluminija, kar pomeni, da je lažje od drugih primerljivih vozil istega razreda. Prednost aluminija je tudi vzdrževanje, saj vozilo ne rjavi. Carthagovi avtodomi se ponašajo tudi z dvojnim dnom, v katerem je inštalacija. Ogrevan pod je še ena od prednosti v primerjavi s konkurenco, saj so Carthagovi avtodomi primerni tudi za zimsko odkrivanje sveta. Samo pohištvo je dvojno ojačano, kar pomeni manj tresenja med vožnjo. Zadek avtodoma pa je lepo zaobljen, kar nudi vozilu še večjo trdnost.

Pestra ponudba modelov

V nemškem podjetju Carthago so se odločili, da bodo izdelovali in razvijali najboljše, kar lahko, zato imajo v ponudbi le avtodome. Različni modeli zajemajo vse razrede avtodomov, razen tistih s spalnim nadstreškom. Ti avtodomi so namenjeni bolj izposoji manj zahtevnih kupcev, ki jih zanimajo cenovno dostopnejši modeli. Znamka Carthago slovi po najvišji kakovosti in udobju, kar jih uvršča v višji cenovni razred. Pa poglejmo serije avtodomov, ki vedno znova prepričajo in navdušijo. Modeli integriranih vozil so: C Compactline, C Tourer, Chic C Line, Chic E Line, Chic S Plus in Liner For Two. Modeli polintegrirana vozila so: C Tourer T in Chic C Line T. Podrobnosti posameznega modela si lahko preberete na naši spletni strani.

Kateri avtodomi so najboljši – dinamični in udobni

Vozila Carthago bodo na cesti pritegnila pozornost drugih voznikov, ker so dovršeno narejena in udobna. Voznikova kabina daje avtodomu odlično vodljivost, vozniku pa občutek varnosti za dinamično vožnjo. Med vožnjo boste zaradi odlične vidljivosti lahko opazovali promet tako kot pokrajino. Tako da je res najbolje poskrbljeno za udobje voznika in ostalih sopotnikov, v večini primerov to pomeni skupno štiri osebe.

Kateri avtodomi so najboljši – z vrhunsko opremljenim notranjim prostorom

Bivalni prostor vseh Carthagovih avtodomov je resnično razkošje, počutili se boste kot doma. Sodobno opremljena kuhinja z vso opremo, da si boste lahko pripravili okusne in zdrave obroke tudi na poti. V prostorni kopalnici se lahko osvežite po naporni vožnji. Oblačila in drugo opremo, ki jo potrebujete na počitnicah, lahko shranite v funkcionalno razporejenih omarah ali v dodatno izoliranih odlagalnih prostorih, do katerih lahko dostopate od zunaj kot tudi iz bivalnega prostora. Za vse kolesarske navdušence naj povemo, da je v avtodomu tudi prostorna garaža za hrambo koles. Za počitek lahko izbirate med dvema posteljama, udobno in veliko, ali dvižno posteljo nad voznikovo kabino.

Najboljši avtodomi – nakup ali najem?

Si želite letošnje počitnice preživeti na poti z avtodomom, pa niste povsem prepričani, kateri model bi najbolj ustrezal vašim željam in potrebam vaše družine? Prijazno vas vabimo, da nas kontaktirate in vam bomo svetovali. Pri nas je sicer možen nakup avtodomov – tako novih kot rabljenih. Če pa si na počitnicah želite najprej preizkusiti katerega od njih, pa je tudi to mogoče. Omogočamo tudi najem za določeno obdobje, le kontaktirajte nas in se vse dogovorimo.

Najboljši avtodomi potrebujejo tudi dodatne storitve

Carthago avtodomom pri nas nudimo tudi kompleten servis vozil, kar pomeni, da opravimo pregled vozila, nadgradnje, montažo dodatne opreme in popravila. Nudimo tudi 3D optiko vseh štirih koles, ki pripomore k manjši obrabi, podaljšuje življenjsko dobo in zmogljivost pnevmatik. Hkrati pa zmanjšuje porabo goriva in izboljša varnost vožnje. Po vsakih počitnicah, ki so na in v avtodomu pustile sledi, ga lahko pripeljete tudi na pranje in čiščenje, da bo vaš dom na kolesih spet zasijal v vsej svoji lepoti in funkcionalnosti.

Najboljši avtodomi Carthago imajo tudi najboljše lastnike. Naj vam izdamo, da Carthago C Compactline vozi tudi aktualni zmagovalec dirke po Franciji Tadej Pogačar.

Scroll to Top