Marina Portorož PZA: svoboda na otočku, ki ponuja več

Vir slike: https://www.avtokampi.si/kampi/pza-marina-portoroz

Letošnje t.i. babje poletje nam je res ponudilo prvovrstno doživetje portoroške marine, v katero smo se z avtodomom odpravili v času krompirjevih počitnic.

Postajališče za avtodome Marina Portorož je urejeno na umetnem zelenem otočku, ki je z marino povezan s simpatičnim mostičkom in je za avtodome odprto čez celo leto. Poleg tega PZA Marina Portorož sprejema Avtokampi.si kamping kartico, s katero je parkiranje še ugodnejše.

PZA je urejen tik ob morju, kjer imaš res občutek popolne svobode in neskončnosti ob pogledu na prelep portoroški zaliv. V glavnem, totalni pobeg od ponorelega sveta, hkrati pa še vedno pristen stik s civilizacijo.
Vir slike: https://www.avtokampi.si/kampi/pza-marina-portoroz

Na otočku je na voljo priklop na elektriko in vodo, izpust odpadnih vod ter wc kasete in wifi, od maja do oktobra pa so gostom PZA na voljo tudi ogrevane sanitarije v sklopu Marine Portorož.

Lokacija je odlična za otroke, saj je plaža blizu, na otočku pa so tudi igrala z gugalnico in toboganom ter simpatičen kava bar.

In tako sta naša dva norela in uživala na polno tako v morju kot na kopnem, pa tudi z možem sva si privoščila prijetne trenutke v dvoje ob sončnem zahodu.

Lokacija PZA Marina Portorož je med drugim odlična tudi za ogled mesta Portorož v neposredni bližini ter za sprehode ali kolesarske izlete npr. do Pirana, Izole, solin ter v notranjost Istre.

marina-portoroz-pza-7
Vir slike: https://www.avtokampi.si/kampi/pza-marina-portoroz

Na dlani so praktično vsi bonbončki za različne generacije, v našem primeru so bili to avtomobilčki in napihljiva igrala v centru mesta Portorož.

Kaj naj še dodam – čudovita lokacija, katero bomo z avtodomom še zagotovo z veseljem obiskali.

Scroll to Top