Carthago avtodom pomaga Tadeju Pogačarju pri novih uspehih

Tadej Pogačar zmagovalec dirke Tour de France 2020 in ambasador Carthago avtodomov nadaljuje svoje uspehe in je postal novi zmagovalec letošnje dirke po Sloveniji. Lani zaradi ukrepov ni mogel normalno proslaviti svojega uspeha na največji dirki na svetu, zato je bilo letos zanj še toliko lepše sodelovati na dirki Po Sloveniji.

Slovenski ljubitelji kolesarstva smo resnično prišli na svoj račun pri spremljanju dirke Po Sloveniji, ki je po zaslugi Eurosporta bila predvajana v kar 130 državah sveta, tako da so uspehe Tadeja spremljali milijoni gledalcev, vzdušje na dirki pa je spominjalo na vzdušje na dirki Po Franciji.

Tadej je na 27. izvedbi dirke celoten čas dokazoval, da je brez konkurence, svojo premoč pa je najbolj demonstriral z zmago v drugi etapi, ki se je končala s ciljem na Celjskem gradu. Na ostalih etapah je s svojo ekipo le še nadzoroval položaj in se na koncu v Novem mestu zasluženo veselil uspeha, ki mu je še manjkal v njegovi že zdaj bogati karieri.

Tadej je po koncu dirke povedal v intervjuju: »Z dirko sem zadovoljen, res sem užival. Vsi kolesarji in člani ekipe smo se imeli res lepo, uživali smo v tej lepi Sloveniji. Letos sem končno osvojil zeleno in tega sem res vesel. Ta dirka mi je že od malega zelo pri srcu, bila je ena prvih dirk, ki sem jih spremljal v živo.«

Tadeju ob uspehih pomagal tudi njegov Carthago avtodom model C –compactline I 141 LE, ki mu nudi vse udobje, ki ga tako vrhunski športnik potrebuje.

Zmagovalcu 27. dirke po Sloveniji iskreno čestitamo in smo ponosni, da imamo takega ambasadorja našega avtodoma. Ob tem pa mu želimo še veliko uspehov v prihodnje.

 

Avtor slik je Prijavim.se

Scroll to Top